Start seizoen 2019-2020

Het laatste nieuws

Start seizoen 2019-2020

Vanaf maandag 2 september 2019 start het nieuwe yoga seizoen.

En dan is het weer zover. Nu ik besloten heb dat mijn sabbatical ten einde is krijgt het lesgeven weer steeds meer ruimte in mijn systeem. Ik kan me er op verheugen weer opnieuw een verbinding aan te gaan met ieder die gaat mee doen op de yogamat. Het enthousiasme blijkt uit de verfklussen die we gedaan hebben in de yogaruimte. (vanaf nu dus yoga-shala), de muren kregen een frisse look, de touwen werden opgehangen en zelfs de vloer is vernieuwd met een “eiken hout look”.

Alle props kregen een was en of opfrisbeurt. De bolsters werden eindelijk weer gevuld met nieuwe kapok, nieuwe fleece dekens werden aangeschaft en de kleine rode kussens kregen een “superduper hippe” look.. 

Het Pantanjali beeld en Ganesha zullen een prominente plek krijgen in de ruimte waarmee we  alle leraren eren die de yoga voor ons toegankelijk hebben gemaakt en dat nog steeds doen.  Natuurlijk zullen de foto’s van BKS Iyengar de ruimte vullen met inspiratie, toewijding en motivatie. 

Zoals te zien is in het lesrooster start ik bescheiden met een 4 tal  lessen. De geplande 2 lessen op woensdagochtend worden vooralsnog 1 les. Deze groep is nog niet vol. Mochten er meer aanmeldingen komen voor de ochtendlessen dan zullen  naar alle waarschijnlijkheid op de maandagochtend 2 lessen komen. De gedachte verandering zit in het feit dat ik op woensdagavond nog een les van 2 uur doe en 1 les in de ochtend genoeg vind.

Verder zal er 1x per maand op zaterdag actie zijn: Afwisselend zijn daar Backmitra workshops; Soulcollage; themalessen; Pranayama lessen, de mogelijkheden zijn te over. Enkele zaterdag lessen zullen vervangende lessen zijn voor gemiste lessen door de week. ( bv paasmaandag, pinkster maandag en hemelvaartdonderdag) Een overzicht wordt nog gemaakt daarvoor. Op deze manier zorgen we dat de gemiste lessen zoveel mogelijk toch gedaan kunnen worden. Verder is het zo dat als je een les niet kan bij Simone je die kan inhalen bij Miriam en omgedraaid.  Betaal je een 2 uursles maar haal je in op een 1 ½ uurs les dan houd je een half uur te goed. Na 3x inhalen kun je dan gratis een les volgen. Betaal je een 1 ½ uursles en ga je inhalen bij de 2 uursles dan doe ik niet zo flauw om je extra te laten betalen. Het moet duidelijk zijn. Toch? Namaste en een heel goed yogajaar. Tot snel op de yogamat.

Laat een bericht achter