Yoga voor jongeren

Yoga voor jongeren

Yoga voor jongeren.

Per januari 2020 start er weer een groep ” yoga voor jongeren” .

Voel je lekker in je vel.

Lange dagen maken op school, voorover gebogen voor beeldscherm en toetsenbord. Veel jongeren hebben klachten aan rug, nek en veel stress. Door yoga te doen, leer je een goede houding aan te nemen.

Yoga maakt je leniger en ook rustiger. Je ontwikkelt uithoudingsvermogen en balans. Lichaam en geest gaan samen werken waardoor je je meer ontspannen voelt.

Op donderdag van kwart over 5 tot kwart over 6 is er onder begeleiding van Simone Peper een groep voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar en van half 7 tot half 8 is er een les voor jongeren van 15 tot 18 jaar.  Deze lessen zijn gericht op de energie van de jonge mens: Kracht, snelheid, souplesse, series die het jonge lichaam van de ene in de andere houding zal doen vloeien. En toch: dat alles zonder prestatiedrang. De jonge mens mag zijn zoals hij/zij is. De yoga zal wel uitdagend zijn maar niet overvragen. Ademhaling en ontspanning vormen een net zo belangrijk onderdeel als de houdingen. Meer informatie omtrent het lesrooster, mail naar Miriam Imming (Klik hier) voor het verzenden van een E-mail

Bellen kan ook:0629514481