TIME FOR CHANGE; NIEUWE LOCATIE

Het laatste nieuws

TIME FOR CHANGE; NIEUWE LOCATIE

TIME FOR CHANGE

 

Vanaf 18 september 2017 is het nieuwe adres: Sluisweijdt 9 in Heiloo.

 

Yoga brengt rust en harmonie; yoga brengt balans en dat oefenen we elke keer weer op de mat.  Verhuizen brengt onrust en roept de vraag op waar gaan we heen, en is het daar wel goed? Het kan nooit meer zo goed worden als we hadden….. Sommige deelnemers van Yoga Centrum Anjali hebben nu 2 verhuizingen meegemaakt. Van de Kerkelaan naar de Westerweg, van de Westerweg naar de Nijverheidsweg. Het was altijd wennen, een nieuwe route, een nieuwe ruimte  een nieuwe plek voor je mat en wellicht ook weer andere mensen naast je. En niet zo verbazend wende het altijd, je kende op een bepaald moment de nieuwe route op je duimpje, je favoriet plekje was er en ook je wel of niet nieuwe buurman/vrouw was weer een mooi maatje naast je. Dat was niet omdat de route beter was of mooier en ook niet omdat de ruimte groter en of  beter was maar omdat jij als deelnemer van Yoga Centrum Anjali meevoer op de stroom van laten komen wat er komt en laten gaan van wat moet gaan.

En dat is precies wat ik ook nu weer vraag:  Vaar mee op de boot van veranderingen, nieuwe wegen, nieuwe ervaringen.

Na heel veel overwegingen, veel ja’s en ook nee’s; na veel klussen, bouwen en verbouwen heb ik besloten om toch op het thuisadres enkele lessen te gaan geven. Zo ontstond Locatie H ( dat staat voor Heiloo) en Locatie E dat staat voor Egmond. Samen met Marianne, Mieke, Simone en Ingrid maken we er weer een mooi seizoen van.

Om shanti om

Laat een bericht achter