UITNODIGING GESM 7-7-2017 om 17.00 UUR

Het laatste nieuws

UITNODIGING GESM 7-7-2017 om 17.00 UUR

Het is bijna zover. Seizoen 2016-2017 loopt langzaam maar zeker ten einde. Traditioneel doen we dat met de GESM,  ( de Grote Einde vh Seizoen Manifestatie). De laatste yogales van dit seizoen zal op donderdag 7 juli zijn.

De GESM doen we dit jaar op vrijdag 7 juli 2017 aan de Nijverheidsweg 29 in Heiloo; echter  wel met een zeer speciaal karakter: Yoga Centrum Anjali gaat namelijk verhuizen . 15 jaar hebben we met veel passie en heel veel plezier gewerkt en gewoond aan de Nijverheidsweg weg 29 in Heiloo.

Nu is het tijd om aan een nieuwe fase in ons leven te beginnen. Een nieuwe plek voor yoga centrum Anjali, een nieuw woonhuis voor Rene en mij.

Zoals een goede buddistische traditie betaamt hebben we in februari 2002 een goed begin gemaakt;  hebben we een prachtig midden gehad en nu op 7 juli 2017 maken we een goed spetterend eind aan deze fase.

Iedereen die Yoga Centrum Anjali een warm hart toedraagt wordt van harte uitgenodigd om te delen in dit afscheid en om tedelen in dit nieuwe begin. We starten om 17.00 uur ; thee, koffie en drankjes worden geserveerd. We vragen  aan iedereen  een “potluck” mee te nemen : een hapje dat gedeeld wordt onder alle gasten. Vele hapjes maken zo een volle tafel. (We hopen op veel geluk in de pot). Yoga , meditatie , zingen en misschien zelfs een dansje zullen onderdeel zijn van het feest. Neem dus vooral je eigen yogamatje mee, een fleece en trek makkelijk zittende witte kleren aan. Om het geheel een nog groter feestelijk tintje te geven vraag ik iedereen om bloemen in het haar te doen….oke…….wie durft???

Rond 21 00 uur sluiten we af.

Meld even of je komt en met hoeveel personen je komt. ( ivm het inslaan van drankjes)

Namaste; het licht in mij groet het licht in jouw.

dresscode: wit ( en bloemen )

 

Laat een bericht achter