NIEUW: YOGA CENTRUM ANJALI EN SOULCOLLAGE®

Het laatste nieuws

NIEUW: YOGA CENTRUM ANJALI EN SOULCOLLAGE®

In het weekend van 20 tot en met 25 mei heb ik de training gevolgd tot SoulCollage facilitator. Met het succesvol volgen van deze training mag ik nu SoulCollage® workshops geven en het trademark voeren. Een nieuwe tak die gecombineerd met de Schrijfcursussen en SchrijfTafel een meditatieve  creatieve therapeutische samensmelting is van werken en leren , beleven en ervaren van de innerlijke verhalen van het leven dat we leven.

SoulCollage® pakt mensen direct, het raakt ze en zijn vaak verbaasd over de kracht en eenvoud van deze methode. Vanuit intuïtie, of juist gestuurd met een thema worden kaarten gemaakt en mensen zijn hierin vaak niet te stoppen. Het combineren van afbeeldingen uit tijdschriften die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, biedt op zich dus al veel plezier.

Vervolgens worden de kaarten die gemaakt zijn gebruikt om tot meer zelfinzicht te komen, om antwoorden op vragen op welk gebied dan ook te krijgen. De kaarten kunnen op vele verschillende manieren worden gebruikt.  SoulCollage®  werkt, als je

  • je creativiteit wilt doen ontwaken
  • jezelf meer wilt ontwikkelen
  • helderheid wil hebben over de richting in je leven
  • meer verbinding wil met je intuïtie en innerlijke wijsheid
  • een behoefte hebt  om voor jezelf te zorgen, behoeft hebt aan persoonlijk transformatie en genezing
  • wil werken aan een gezond  lichaamsbeeld

Het brengt je in no time uit je hoofd, in je gevoel. Hoewel SoulCollage® geen therapie op zich is werkt het heel helend en therapeutisch.

Kortom; ik ga in het nieuwe seizoen 2017-2018 een introductie workshop geven zodat iedereen die nieuwsgierig is naar deze creatieve manier van innerlijk werken kan proeven en er net zo verslaafd aan kan raken als ik.

Namaste

 

Laat een bericht achter