Nieuwe serie ZONNEGROETLESSEN olv Marianne

Het laatste nieuws

Nieuwe serie ZONNEGROETLESSEN olv Marianne

Het enthousiasme groeit gestaag bij de zonnegroetlessen. Marianne weet elke keer weer een mooi programma aan te bieden.

Het is een goed moment om een gemiste les in te halen, maar je kunt de les ook gewoon als extra les doen. In de nieuwe serie passen  5 lessen  tot aan het einde van het lopende seizoen. De data zijn als volgt; 15 april; 13 mei ( gegeven door Mieke); 20 mei;   10 juni en 24 juni. Elke les begint om 09.00 uur en duurt ruim een uur. Aktie wordt regelmatig afgewisseld  met een meditatief moment. Een moment om je adem te observeren en jezelf weer voor te bereiden op een volgende miniserie. Het is het de moeite waard om het te ervaren. Minimaal aantal deelnemers is 6

Een losse zonnegroet les kost 9 euro en schrijf je je in voor de 5 lessen dan kost deze 40 euro.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in op de lijst die in de studio hangt.

Tot op de mat

Namaste

Laat een bericht achter