Welkom in het nieuwe seizoen van Iyengar Yoga School Anjali Heiloo

Het laatste nieuws

Welkom in het nieuwe seizoen van Iyengar Yoga School Anjali Heiloo

Vanaf maandag 3 september start het nieuwe yoga seizoen

Ik heet iedereen van harte welkom in het nieuwe yogaseizoen.

Het is als een tijdje samen op weg zijn, elkaar bij de hand houden, van elkaar leren, elkaar loslaten en elkaar weer terug vinden. Yoga is een pad dat we samen lopen; samen en  toch ieder voor zich. Ben je helemaal nieuw? Dan ligt er een enorme leuke inspirerende uitdaging voor je….laat je meenemen….maar neem je eigen verantwoording. Het nieuwe seizoen zal 36 lessen bevatten en zal lopen van 3 september 2018 tot en met vrijdag 5 juli 2019.

In April 2018 ben ik in Utrecht begonnen met de opleiding         “ Asana en de yoga Sutra’s van Patanjali”; the gift of consciousness. Een machtige verdieping in de yoga vooral op filosofisch gebied. Het komende seizoen levert dat echter enkele weken schuiven met de dagen. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk lessen door te laten gaan in die weken maar soms vraag ik om naar een andere dag te schuiven. In juni vervalt daarom een hele week. De weken worden ruim van te voren aangekondigd zodat je in je agenda kan kijken wanneer je die week je les kan doen. Alvast hartelijke dank voor jullie medewerking. 

In verband met mijn reis naar India zal er in december 2018 een aangepast rooster zijn. Er zullen tijdig lijsten opgehangen worden met lessen die aangeboden worden. Schrijf je daar op in. Deze lessen vallen buiten het jaar abonnement en moeten dus apart betaald worden. Zij kunnen niet gebruikt worden om gemiste lessen in te halen. 

Simone Peper en Mieke Schouten zullen, waar zij kunnen, lessen geven. 

Wanneer je op de hoogte wil blijven van alle festiviteiten rondom de 100 ste geboortedag  van BKS Iyengar dan kun je mij mailen en kom je in een “ reis-app”.  

Ik kan er enorm naar uitkijken om naar mijn geliefde India af te reizen en mij te laven aan een kleine maand yoga….meditatie….zingen….cultuur en foooood. 

Laat een bericht achter