Agenda van het schrijfrijk

Het laatste nieuws

Agenda van het schrijfrijk

De SchrijfTafel wordt neergezet op maandag 8 NOVEMBER 2016 Van half 2 tot half 4
Elke eerste maandagmidadg van de maand ben je uitgenodigd om in stilte te komen schrijven. Aan de hand van toegankelijke opdrachten leer je om vanuit je hart te schrijven. Schrijven om in contact te komen met liefdevolle vriendelijkheid die in je hart huist. Omdat ik de schrijftafel het liefst buiten zet maar als het moet ook binnen kan, beslis ik pas op een laat moment waar we gaan schrijven. Aanmelden is dus wel zo handig en dan krijg je van te voren te horen waar we gaan schrijven.Kosten van de schrijftafel zijn 15 euro per persoon ( graag contant meenemen) en dat is inclusief 2x koffie of thee. Ervaring met schrijven is niet nodig

Laat een bericht achter