SOULCOLLAGE®

SOULCOLLAGE®

“SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren.”
– Seena Frost – grondlegger SoulCollage®

Een paar jaar geleden was de drang naar meer creativiteit in mijn leven zo groot dat ik er mee aan de slag ging. En dan, alsof je er naar toe wordt geschoven belandde ik in de training Soulcollage® facilitator. Veel ervaring had ik toen nog niet maar  het was meteen een klik. Dit zeer eenvoudige maar ook zeer diepgaand concept heeft me sindsdien niet meer losgelaten. Mijn eigen “tarotkaarten” maken, door middel van afbeeldingen uit hun oorspronkelijke achtergrond te halen en ze een nieuwe achtergrond te geven , de kaarten vervolgens leren lezen met de ” ik ben degene die” methode geeft diep inzicht in de vele aspecten waaruit we als mens bestaan. Blijkt dat ik zoveel metgezellen heb, zoveel raadgevers, zoveel deelnemers in het committee en ook nog in de gemeenschap. Alles komt voort uit die ENE, de bron, de zielsessentie en de getuige.

SoulCollage® is een creatief collage proces voor…
  • Zelfontdekking, zelfacceptatie en persoonlijke bekrachtiging.
  • Het omarmen van de intuïtie en unieke creativiteit.
  • Het promoten van een inclusieve, diverse, samenwerkende gemeenschap voor wederzijdse aanmoediging.

Als facilitator organiseer ik workshops waarbij we kaarten maken, ze lezen maar ook waarbij we mediteren en samenzijn, verbonden in onze bron, .

Ben je nieuwsgierig? Ben je geïnteresseerd? Houd dan mijn website in de gaten, daar kondig de workshops aan of stuur me een mail: [email protected]

Woon je elders en en of wil je elders een workshop volgen kijk dan op:

www.soulcollage.nl

namaste Miriam